Monday, May 31, 2010

if i could roll back time...

salam..

sudah lama agknye aku tk jln2 tgk wyg... so.. rini aku kuar ngan Ms. Syafiqah Amira Azizan tgk wyg.. cte Prince of Persia : Sand of Time.. watching that muvi hoping that i can roll back time... =).. not bad la cte tu... suggest suma pgi tgk... =)

so... mse nk blk tu... dlm bas... aku dpt kotak... kaler merah... =)

tp tk blh bukk sbb ad org tu tk bg... ngee~~..

so... blk2... pas aku bukk... shocking surprises... =)

tk sgke lak leh dpt bnda ni... aku igt frame2 biasa je... rupe2nyer....



hee... quiet happy ekceli... leh la display byk2 sket gmbr... =)...
thanks to Ms. Syafiqah Amira... =)

spe2 nak aku buh gmbar dia dlm tu... bgthu... n antar gmbr skali... ngee~...


p/s: ad spe2 knal tk ini budak?? =b





Sunday, May 30, 2010

1st post!!! =)

Salam..

hai.. ni 1st time blog ni diupdatekan.. haha.. thanks to bro uj kerana telah menginfluencekan aku utk set up a blog.. =)

so.. utk 1st post ni nak ckp.. "Otak!! Otak!!"..



haha.. ni azri nye kje la ni suh aku men zombie sgt.. =b

urm.. back to da story.. name afif amali othman.. now stdying at UTM, Skudai, Johor..

dah lme dah nk set blog ni.. tp tkde idea nk start smpai la aku terpengaruh ngan gem "plant vs zombie"..

waaaaa.. ketagih ooo.. haha.. spe2 men mmg thu la addiction tu mcm mne.. =b

so.. utk permulaan ni.. aku mengucapkan selamat datang.. aku berharap sgt dpt memerah OTAK ini utk menulis blog ini.. =)


Otak Kata : ITU!!
Otak Kata : INI!!


otakkataituini.blogspot.com