Sunday, May 30, 2010

1st post!!! =)

Salam..

hai.. ni 1st time blog ni diupdatekan.. haha.. thanks to bro uj kerana telah menginfluencekan aku utk set up a blog.. =)

so.. utk 1st post ni nak ckp.. "Otak!! Otak!!"..



haha.. ni azri nye kje la ni suh aku men zombie sgt.. =b

urm.. back to da story.. name afif amali othman.. now stdying at UTM, Skudai, Johor..

dah lme dah nk set blog ni.. tp tkde idea nk start smpai la aku terpengaruh ngan gem "plant vs zombie"..

waaaaa.. ketagih ooo.. haha.. spe2 men mmg thu la addiction tu mcm mne.. =b

so.. utk permulaan ni.. aku mengucapkan selamat datang.. aku berharap sgt dpt memerah OTAK ini utk menulis blog ini.. =)


Otak Kata : ITU!!
Otak Kata : INI!!


otakkataituini.blogspot.com


No comments: