Monday, June 28, 2010

=D ~Compaq Presario CQ42~

waahhhh~~

setelah beberapa lama meninjau-ninjau di beberapa tempat menjual ~ataspaha~, akhirnya aku bertemu dengan yang satu... =)

~HP COMPAQ PRESARIO CQ42~

walaupun ini bukannya pilihan utama aku, tetapi setelah beberapa tempat yang aku pergi kehabisan laptop pilihan aku, akhirnya aku end up dengan COMPAQ ini... =)

yang specialnye, body anti-scratch- yang ini uj bagitahu aku... yang lain spec semua sama la kot dengan laptop2 lain...

nah aku bagi view sedikit mengenai laptop aku ini...



besarnya gambar ni~

aku update blog nak bagitahu yang ini saja. so, dah setel. =D


otakbisik: lepas aku beli laptop tu, makcak aku datang umah.. tgk2 kan... laptop dia yang baru beli sebijik macam aku punya [~_~]

2 comments:

farahizzati said...

haha~
btw, mmg cntk lptp hg..=)

d u t a said...

uh . pic tnet mmg cantik le!

btw, utk kegunaan belajau kan... ? hehehe!