Tuesday, July 27, 2010

hidup.baru

quiet some time tk update blog..

(pemalas sket aku ni) haha...

ok.. start dengan minggu lepas.. ekceli mggu lpas tkde pape sgt yg penting dan bermakna untuk aku warkahkan pada post kali ini...

just, last saturday i had my intebiu with the board of Palapes.

intebiu berjalan dengan lancar dan aku ditegur mempunyai rambut otromen.. haha..

and today, the result of the intebiu kuar.. aku tk sempat pgi tgk pun.. aku ty membe je la.. n.. syukur.. me with my friends who had been into a series of test.. did not fail.. so.. TAHNIAH!!!

ok.. dah pasal tu.. now.. aku kena pikir apa yang aku patut buat lepas ni.. dah masuk Palapes.. i think i had to change.. a bit of my discipline.. a bit of my commitment.. so that i can make through this sem with flying colours~

adding to that.. i'm joining a french language lesson.. =) tk sure lagi nak join ke tk.. tp org tu dah kol dah tadi bgthu butir2 kelas mggu depan.. n this needs money.. so MARA please la percepatkan urusan2 duet tu.. nak duet~ nak duet~ nak duet~

so skang.. aku nk tdo.. bit sleepy.. sok ad lab physics..

nyte~

3 comments:

[+chepa..+] said...

hhahaa..
rambut otraman..??
mahai tuh

SyaimzZ said...

weyh apip,
dlm intrbieu hg sper lg yg
ade rmbut otromen tu?
haha

d u t a said...

bangga! anak watan!