Monday, August 23, 2010

final decision~

ok..

aku dah balik dari KL..

so skang..

decision aku..

100% tarik diri dari Palapes..

mintak maap kawan2..

~~~~~

6 comments:

d u t a said...

any reason to share?

anyway, jika itu yg terbaik, bagus!

|[Effarini lurv you]| said...

good if u think so,
buat keputusan kena bijak ;p
yg penting buat something tu kena enjoy,
if u not enjoy it,then y must u join kan???
yg penting kena ingat tujuan utama dtg blaja utk pe, only then boleh pk utk yg lain?ok,
good luck~

afifamalibinothman said...

abg helmi..
bce kat sini..

http://otakkataituini.blogspot.com/2010/08/upgraded.html

mse nak msuk tu.. mmg pikir palapes je.. sebab tk berapa nak tahu lagi program2 yg lebih menarik yg ad kat utm ni.. tambah2 lagi minat yang mendalam terhadap program2 lain itu.. lepas2 dapt thu.. trus tpiki ruginye tk dapat thu awal2 dlu..

~~~

SyaimzZ said...

mmg la apip...
u made da rite decision boy ;D

Mr.SteAltH said...

ahaha, it's ur life to decide brO! Sgalanye yg kita bwt sume utk kepuasan n kebahagiaan kte sndiri.. X guna mengejar satu status ataw tahap yg kita sendiri x pasti brape kepuasan n kebahagiaannye utk kita..

N tu la sebabnye, ak jadi Usahawan Score A skang, sbb ko pn tw "rasa" bisnes tu kpd diri ak dr skola lg. HEBAT kwnku! ;)

sue-sama said...

ayyo otak nye byk fikir nihhh