Saturday, September 4, 2010

I'm back!!

wah..

lama betul tak update blog ni. on9 tetiap hari. tapi tu la. sekejap2 je. tk sempat nak updatekan.. tapi tkpe.. skang dah

freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

haha..

so sedang aku menunggu untuk berbuka japgi.. sempat la update sket2.. hee.. ad beberapa(banyak) perkara yang berlaku dalam hidup aku 2 minggu ini.. quite interesting.. aku criter satu2 eh.. =)

minggu ni ada la 2 3 test n quiz.. n.. alhamdulillah bleh la aku jawab sumenye.. tapi tk thu la markahnya brape.. hope 4 de best..

the last 2 weeks.. ari ahad.. dua2 minggu aku ke KL.. menghadiri kursus untuk menjadi jutawan.. haha.. nak tahu macam mne?? tggu post aku yang akan datang.. walopun penat ulang-alik ke KL dalam sehari.. tapi ianya memang berbaloi.. jom ramai2.. kita jumpa di 'Angkasa Kejayaan'.. Hebat!! =)

ari merdeka aritu.. aku ngan budak2 kelas 1 ssz featuring uzair suhud.. kuar merayau2 kat JB.. dengan kereta yang disewa dari Carl Samsudin n abg yang tk thu nme.. selamat la kami merayau2.. walopon kereta kancil tu agak 'baik'.. haha.. step up 3 mmg layan.. aku recommend sgt2 spe yang teragak2 nak pgi tgk.. (jgn lpe ajak aku sekali nnt.. haha..)

lps ari merdeka.. ari kames ritu.. sebelum budak2 ni nak balik.. membe2 1 ssz ajak kuar bbke bersama2.. tpaksa la aku kansel kelas french aku malam tu.. nak kena cover banyak jugak tu.. huhu.. tapi tkpe.. pengalaman ngan ampa2 suma memang terbaik.. haha.. len kali jom kuar ramai2 ag eh?? (boleh la dapat apple blog ag..) =)

palapes.. so skang aku dah reg kuar palapes.. just lepas raya ni je aku nak antar barang sume.. sori eh membe2 palapes.. aku kuar dulu.. yg lain2.. teruskan perjuangan ampa suma.. Pain in temporary.. Pride is FOREVER..

last skali.. smalam aku gi antar membe aku.. azim pgi airport.. flight dia kul 9.. tapi antar pkul 5.. n mse balik tu.. tkde org nak drive.. so.. aku drive.. haha.. dari senai balik UTM.. maghrib.. agak gelap.. aku memegang kata2 Azim.. "drive ni antara berani ke tk je".. so.. takde lesen pun apa salahnye kan?? haha..

skang dah pkul 5.30.. lagi sejam lebih nak bbke.. japgi na pgi membeli juadah bbke.. spe2 lagi yang ad kat utm ni.. jom la kte serbu bazar kat taman sri pulai ni.. bazar utm dah ttup.. hee..

k..

p/s: cik syafiqah amira.. tggu post anda akan datang ok.. =)

1 comment:

siti zulaiha said...

waaaa....seronok nye kalu dapat jadi jutawan..nnti kongsi2 la tips yer...^^