Monday, September 6, 2010

Welcome back~

so sekarang.. aku dah berada di rumah.. menghirup udara yang tak berapa segar di Kulim.. ada la beberapa perubahan kat Kulim ini since aku tinggalkan Kulim untuk sambung belajar di Johor..

tinggal beberapa hari je lagi nak berhari raya.. ibu aku pun macam biasalah.. time2 ni la paling sibuk.. nak perhabis stok kueh raya.. agak banyak aku tengok tahun ini ibu aku buat utk jualan secara langsung.. n banyak jugak org datang membeli sehari aku tengok semalam.. tak putus2.. wah.. boleh untung banyak ni kalau aku bawak balik jual kat Johor.. haha..

semalam.. aku turun bas pukul 9 pagi.. balik rumah mandi n bersiap2.. lepas tu.. ikut abah aku hantar mak tam, kezen aku dayah, n opah aku naik bas ke KL.. opah aku tahun ni nak beraya kat KL.. sebab semua pakcik makcik abangcik n segala cik2.. semua tak dapat cuti.. terpaksa beraya kat KL.. tak ada sape2 lah nnt blah utara ini.. aku n femily aku jugk pon maybe akan ke KL dalam raya ke-3 atau ke-4 nnt...

ok.. shopping blom ag.. aku kena tunggu ibu aku habiskan kueh2nya dulu.. maybe ari selasa atau rabu kot baru pergi membeli baju2 baru.. time2 raya ni la nak bedal baju baru pun.. haha.. jom sape2 nak ikut boleh aku bedal skali baju baru aku kat hampa.. haha..

k.. salam..

p/s:waktu berbuka kat sini memang lambat eh?? berejam aku tunggu.. haha.. kat johor awal gle.. =)

No comments: