Sunday, October 10, 2010

banyaknya sawang~~

wah~

sudah sekian lama tak berblog ni.. agak sibuk dengan beberapa perkara..

apapun.. pengorbanan perlulah dibuat.. sori eh blog.. terpaksa melupakan kau sekejap.. haha.. =)

baru2 ni.. agak banyak peubahan yang berlaku dalam hidup aku ni..

aku kini dah menjadi E-Data business partner bersama rakan2 aku yang lain.. program yang sememangnya HEBAT!! mampu mencemerlang diri sendiri dan orang lain.. (dah2.. tknk cter yg ni.. cter yang lain plak eh)

selepas balik UTM daripada cuti raya haritu.. ad beberapa perkara yang menarik perhatian aku ekceli..

student MARA yang dpt SPC ke Rusia dalam medic.. dah pun ad kat sana skang ni.. wah! bes jugk en ad kat negara lain2 ni.. tringin aku tapi tk kesampaian.. huhu.. tkpe.. truskan perjuangan selagi boleh.. Lawan tetap Lawan!! Lawan sampai __________!! (isi sendiri eh)  =P

skang ni.. subjek elcetricity and magnetism semakin menjadi satu kesukaran.. bukan susah.. tapi sukar.. punca utama adalah.. aku selalu tidor dalam klas tu.. haha.. ntah la knape.. byk kali jugk aku tertido.. sebab kelas panas sgt kot.. haha.. tk blh jdik ni.. nak kena amek mancis buh kat mata macam mr bean buat.. bru susah nak tdo.. haha..

ok.. skang ni bisnes part-time yang aku buat.. Alhamdulillah la semakin HEBAT!! skang ni bru org bukak mata nk tengok peluang yang dah lama tersedia hanya untuk diambil sahaja.. InsyaAllah lepas2 ni.. aku akan perHEBATkan lagi usaha aku untuk membuka peluang kepada kawan2 aku.. =)

oklah.. aku pun agak mengantuk jugk ni lagi.. haha.. nak pergi sambung membuta.. =)

p/s: 16 Oktober ni tarikh penting.. semoga berjalan lancar.. =D

No comments: