Wednesday, December 1, 2010

Birhtday Present!

okayy. tadi tengahari aku keluar bersama Cik Syafiqah AMira bersama-sama abang dan juga adiknya. agak segan ekceli. tapi buat tak tahu sudah. segan sampai jadi tak ketahuan pun nanti susah juga. haha. pergi tengok cerita Harry Potter 7 : The Deathly Hallows. best. tap belum habis. so kena la tunggu tahun depan untuk sambung kisah si ahli2 sihir. kan best kalau ada wand seorang satu. kerja senang. =)

n masa keluar tadi. Cik Syafiqah Amira memberi la hadiah yang beliau telah belikan kat aku sebelum ni. aku cek2 tengok.


terkejut juga aku tadi tengok kotak dia. haha. mau tak terkejut. dah lama aku mengidam nak dapatkan 505 ni. asyik cari tak jumpa2. yang jumpa model lain. hee. thanks Cik Syafiqah Amira. terharu aku dapat ni. =).

ok. esok aku nak pergi kunci rimbun nak tanya pasal test JPJ aku. dah lama aku tunggu nak habiskan lesen ni.  asyik ada saja aral melintang. haha. harap2 dapat la habiskan awal2 lesen ni. tak payah la bawa kereta dengan lesen agung lagi selepas ni. =)

ok. itu saja. bye,

p/s: modal masih kurang untuk upgrade blog ni. tunggu ya. 

No comments: