Sunday, December 5, 2010

Score A i-Teacher: Revolusi ePendidikan masa kini.

Score A i-Teacher.


 Satu revolusi pendidikan masa kini. Sekarang anak-anak anda hanya perlu 'klik', 'klik' sahaja untuk belajar. Senang? Memang senang. =)

Anak-anak tidak perlu lagi membawa buku ke sana ke mari. Tidak perlu lagi menghadap buku latihan yang membosankan. Tidak perlu lagi menyelak-nyelak buku latihan. Kerana mereka hanya perlu meng'klik', untuk belajar.

Dengan Score A i-Teacher, anak-anak anda akan lebih bersemangat untuk belajar. Kerana program ePendidikan ini sememangnya interaktif lagi menyeronokkan. Semuanya online.


Mendapat pengiktirafan Kementerian Pendidikan Malaysia. Dilancarkan oleh Menteri Pendidikan sendiri. Disokong penuh oleh Pertubuhan Ibu-Bapa dan Guru Nasional. Mendapat kerjasama daripada Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung. Mengandungi kandungan terkini daripada Dewan Bahasa dan Pustaka. Memang hebat.


Sudah terbukti program ini mampu mencemerlangkan anak-anak anda. Dengan kos hanya RM33.50 sebulan, anak anda mampu untuk berjaya dengan cemerlang menggunakan program ini. Memang murah.

Jika mendaftar di pusat tuisyen, satu subjek sudah RM10. Sembilan subjek RM90, sebulan. Setahun, RM1080. Itu baru seorang anak, jika dua orang anak, RM2160 setahun untuk kos pendidikan. Dengan Score A i-Teacher. Hanya RM796 setahun untuk 2 orang anak.

Ya. 2 orang anak. 

Ibu bapa juga diberi kemudahan untuk memantau perkembangan anak-anak mereka dalam pelajaran. Jika sebelum ini ibu bapa ramai yang bekerja sehingga tidak sempat untuk menjenguk buku latihan anak-anak anda, kini dengan Score A i-Teacher, semuanya boleh. Ibu bapa akan dapat laporan berkenaan  pencapaian anak anda melalui SMS. Setiap latihan yang dilakukan, bila-bila masa, di mana-mana tempat. Ibubapa juga boleh melihat eReportCard yang disediakan di laman Score A untuk memantau pencapaian anak-anak anda. Semuanya boleh.

Ditambah lagi dengan ciri unik Score A i-Teacher yang mempunyai cikgu mayanya yang tersendiri. Dibangunkan oleh Universiti Sains Malaysia, program cikgu maya, i-Teacher, sudah pun memenangi anugerah berprestij di peringkat antarabangsa. Apa tunggu lagi? Jomla.Saya memangmemang mengesyorkan penggunaan program Score A i-Teacher ini untuk pelajar-pelajar sekolah rendah sehingga menengah. ePendidikan sememangnya satu kaedah pembelajaran unik yang terbukti mampu mencemerlangkan anak-anak anda. Apa tunggu lagi? Daftarkan anak-anak anda segera.Boleh layari www.scorea.com . Klik pada 'online demo'. Dan masukkan 82828 untuk ID.

Hubungi saya di osiris9895@gmail.com atau 0133466511.

ePendidikan Score A i-Teacher Revolusi Pendidikan Masa Kini.

No comments: