Friday, January 21, 2011

The 101's Chronicles.

ok. pernah datang bilik 101 X2 KTGB tak?? kalau pernah datang. mesti kenal aku sebagai penghuni bilik tersebut. haha. kali ini aku nak ceritakan apa yang aku dan rumate aku lakukan di kala petang yang bosan.

tanpa persediaan yang rapi tambah idea yang spontan. rumate aku telah mencadangkan untuk membuat video. haha. aku pun dah lama merancang untuk menghasilkan video2 ni. dah lama aku donlod tutorial after effects. tapi haram tak pernah sentuh.

walaupun tanpa skill yang hebat. aku dan rumate aku teruskan jugak projek ni. projek yang kami panggil,

The 101's Chronicles. 

haha. nantikan episod 1 nanti ok di youtube. aku akan postkan linknya di sini. =)

p/s: nak buat bbq kat utm ni sesuai kat mana?

No comments: