Wednesday, January 12, 2011

Keeper of the peace a.k.a Kyle

seperti yang dijanjikan. akan ada hadiah untuk follower ke-100 aku. dan aku akan review kan blog beliau.




it should be Kyle's not mine. haha.

tahniah kepada kyle kerana telah berjaya menjadi follower ke-100 aku. 100 ni nombor unik. sebagai salah satu cara aku nak appreaciate follower dan diri sendiri dalam dunia blogging. aku sediakan la sesuatu walaupun tak banyak~

berasal dari Sabah. (jauh jugak. camne aku nak antar gift ni?? haha) berumur 24 tahun. nama penuh beliau adalah 'The Keeper of Peace". haha. (nama terpaksa dirahsiakan atas permintaan tuan blog ok.) sekarang tengah sambung phD dekat UMT. (eh. aku ada membe 2 3 orang kat situ.)

sedikit tak banyak pasal beliau yang aku boleh korek. haha. ada minat yang sama dengan aku dalam photography. ok la tu bro. lepas ni bla2 blh gather sama2 ok. 

boleh bercakap dalam 6 bahasa. interesting. aku hanya 3. haha.

selalu disalah anggap sebagai chinese kelantan. sebab mukanya yang sebegitu rupa. mula2 aku ingatkan melayu tapi kenapa nama cina. haha. lepas tu baru aku tahu.

beliau tak pernah lagi sampai ke johor. semua negeri lain dah pergi. bila2 free datang la joho bro. =)

beliau lahir cukup2 hujung tahun. haha. orang paling muda sebaya beliau. style!

aku suka ayat dia yang ni. -

Kyle believes that what we do will affect 
others and contribute to the larger society,
 no matter how small a contribution was done, 
so don't wait for others, start from ourselves.

dalam maksud dia. ok. dari segi blogging beliau. memang beliau tidak banyak mendedahkan identiti dalam dunia blogging. ada orang ada cara tersendiri. content2 blog dia jugak2 banyak info berguna. ada juga post berkenaan pendapat beliau sendiri tentang sesuatu perkara. btw, it is a nice blog. follower pun dah seribu lebih. aku baru je 100. haha. 

ok. kepada Kyle. tahniah sebab jadik penekan button follow aku yang ke-100. =)

p/s : Politeness and consideration for others is like investing pennies and getting dollars back. (quote from Kyle)

1 comment:

kyle said...

haha, tima kaseh bro, org pertama yg review penoh ttg blog aku....salam berkenalan :)