Saturday, February 26, 2011

nak jugak.

haha. ok. hari ini hujung minggu yang agak lengang. esok sahaja sibuk. dengan meeting, frisbee dan sebagainya. itu cerita esok. harini kita cerita harini punya.. =)

beberapa hari lepas. selepas aku selesai uploadkan 1st video stop motion aku. aku terjumpa channel youtube orang malaysia. matluthfi. kenal? haha. aku tahu ramai orang dah cerita pasal dia. tapi aku baru tahu. haha.

aku memang kagum dengan en matluthfi ni. kelakar n idea dia memang best. bagi aku. memang kreatif gila. video making dia pun best. kalau tengok tu memang terhibur jugak tambah2 lagi dengan mesej2 dalam video tu memang bagus.

kalau nak tengok video2 dia ni. boleh la ke youtube channel dia. di sini. -------> matluthfi90

p/s: beliau jugak seorang RAINgers. peminat HUJAN. haha. =D

Thursday, February 24, 2011

the red dart.

salam khamis semua. hari ini aku terponteng kelas sehari. haha. esok malam ada test. so aku update siap2 la arini.


aku pernah cerita kan pasal The 101's Chronicles. projek aku dengan rumate aku dekat sini. haha. ok. videonye baru sahaja siap diuploadkan. so. boleh la tengok semua. dan like la sekali. ahaha. =D



THE RED DART

sebarang komen diterima dengan hati yang terbuka. ok. thanks semua. =D

Wednesday, February 23, 2011

aku fail

love do make us strong
doubt made it perish

-aku fail.

Monday, February 21, 2011

minggu bz yang terabai.

ok. start daripada minggu lepas lagi actually dah start minggu untuk sem 2 aku kat UTM ni. mula paper yang agak tidak mengecewakan. dan selepas itu. paper yang walaupun kecewa tak peduli. haha. sebab aku tahu memang aku susah nak belajar subjek tu. bukan subjek yang susah. pembelajaran tu sendiri yang membuatkan aku agak nak tak nak je belajar. ok. esok ada lagi satu test dan hari jumaat lagi satu.

ok. aku mengaku minggu exam ni aku tidak terlalu menumpukan kepada belajar sangat. sebab ada beberapa hal yang perlu aku uruskan. tak penting. tapi perlu diselesaikan segera. ada yang dah selesai. ada yang masih belum. so sekarang aku masih cuba untuk menyelesaikan perkara2 tersebut.

(kenapa post kali ni macam serius je? haha)

aku pergi ke melaka minggu lepas. sorang2. drive sorang2 dekat hiway walau laju mana pun buat kita rasa boring jugak. dah la sesat kat bandar melaka. agak kelam kabut jugak aku. haha. pikir2kan balik. lucu. haha. nasib last2 tu jumpa juga jalan yang betul. kalau tak. memang tk sampai la lagi aku kat sini ni. =0

ok. malam ni kena buka buku sikit untuk belajar. kalau tak. nanti aku menyesal. ok. jumpa lagi.

p/s: cuba la cek experiment FB banner profile aku dekat sini. http://www.facebook.com/osiris9895

comeback? huh~

ok. aku mengaku aku telah tinggalkan blog ini buat beberapa ketika. my thought is on something else yang lama aku fikirkan. 

sekarang. aku rasa hal tu dah tak lagi bermain2 di awan atas kepala aku ni. rasa relieve pun ada. rasa bersalah pun ada. tapi nak buat macam mana. itulah lumrah hidup. pengalaman. 

just want to say that sometimes curious is no doubt, and doubt is no curious.(i really meant it 'sometimes' ok.)

memang susah kalau kita nak terus percaya pada satu2nya perkara penting yang kita ada kan. 

it is difficult to say we have it but neither we dont.
(sori aku mengarut memalam buta ni. haha.)

so buat masa sekarang. aku letak tepi tu semua dulu. dan fokuskan pada apa yang aku ada sekarang yang aku rasa sayang kalau aku hilangkannya. ok. gudnite.

p/s: ekceli dah pagi tapi nak cakap selamat malam jugak. haha.

Tuesday, February 1, 2011

sakit.

i am not very well. so. have to go. goodbye.