Monday, February 21, 2011

comeback? huh~

ok. aku mengaku aku telah tinggalkan blog ini buat beberapa ketika. my thought is on something else yang lama aku fikirkan. 

sekarang. aku rasa hal tu dah tak lagi bermain2 di awan atas kepala aku ni. rasa relieve pun ada. rasa bersalah pun ada. tapi nak buat macam mana. itulah lumrah hidup. pengalaman. 

just want to say that sometimes curious is no doubt, and doubt is no curious.(i really meant it 'sometimes' ok.)

memang susah kalau kita nak terus percaya pada satu2nya perkara penting yang kita ada kan. 

it is difficult to say we have it but neither we dont.
(sori aku mengarut memalam buta ni. haha.)

so buat masa sekarang. aku letak tepi tu semua dulu. dan fokuskan pada apa yang aku ada sekarang yang aku rasa sayang kalau aku hilangkannya. ok. gudnite.

p/s: ekceli dah pagi tapi nak cakap selamat malam jugak. haha.

2 comments:

kyle said...
This comment has been removed by the author.
kyle said...

welcome back bro =)
as it goes, "Keep your face always toward the sunshine - and shadows will fall behind you." hehehe.....

whatever it is, kyle will always be there for u my friend, hv a nice day =P