Thursday, March 31, 2011

Baloq liat

Orang utagha cakap malaih tu baloq liat. Dengan ini aku mengisytiharkan bahawasanya, aku baloq liat. Bukan setakat liat, liat nak mampoih. Baloq liat nak update blog. Blog bersawang macam sarang Spiderman. Sarang Spiderman sejuta kali lawa. Sarang cucu cicit Spiderman yang hang out kat bilik aku ni pun lagi lawa. Mungkin aku patut hire PA nk update blog ni. Sapa nak jadi PA aku? Haha. :P Walk in interview meh. Btw, aku rasa aku perlu exercise, lemak di badan makin beranak pinak. :D

Okay tu ja. Sekian terima kasih.

Yang benar,
AfifAmaliOthmanPemalas

P/s: syfqhamira sangat baik budaknya :D

Saturday, March 12, 2011

aku benci kalau hidung tersumbat.

dah lewat pagi baru nak post?? apa cerita ni?? haha.

ok. sekarang aku masih belum boleh tidur. ini semua gara2 hidung tersumbat. tambah lagi dengan demam. badan dah tak larat tapi tak boleh nak tidur. syafiqahamiraazizan pun dah tidur. so tak ada orang nak teman. nasib la ada laptop ni. =)

ok. aku masuk UTM Photo Challenge pagi kejap lagi. pukul 9. kalau aku bangun lambat. pakat tak pi dah la. haha. so doa2 aku bangun awal ok.

sekarang ni masih lagi tercari2 idea untuk videokan event kem fizik di ulu tiram tempoh hari. tapi sampai sekarang masih belum datang idea tu. maybe perlukan sedikit ketenangan minda dari benda2 yang menyibukkan ni. banyak kerja sekarang sampai aku demam2. ='(

oklah. nak pergi stumble ap yang menarik. lama tk stumble. ni la keja aku boring2. ok. bye.

p/s: Jepun dilanda tsunami. dengar kata teruk. macam mana ni?

Monday, March 7, 2011

minggu kerahan idea.

salam dan selamat malam.

sekarang ini semakin sibuk dengan perihal hidup sebagai seorang student di UTM. minggu ni saja aku perlu pikirkan mengenai 3 perkara besar dan penting. doa-doakan aku ok. =)

thanks.

Sunday, March 6, 2011

Gathering : KAMI BLOGGER AKTIF UTM


Afif Amali Othman
19 tahun

Tasik pusat kesihatan

"Saya rasa blogger UTM stailo. haha. boleh kumpul ramai blogger yang lain dekat sini. =)"