Thursday, March 31, 2011

Baloq liat

Orang utagha cakap malaih tu baloq liat. Dengan ini aku mengisytiharkan bahawasanya, aku baloq liat. Bukan setakat liat, liat nak mampoih. Baloq liat nak update blog. Blog bersawang macam sarang Spiderman. Sarang Spiderman sejuta kali lawa. Sarang cucu cicit Spiderman yang hang out kat bilik aku ni pun lagi lawa. Mungkin aku patut hire PA nk update blog ni. Sapa nak jadi PA aku? Haha. :P Walk in interview meh. Btw, aku rasa aku perlu exercise, lemak di badan makin beranak pinak. :D

Okay tu ja. Sekian terima kasih.

Yang benar,
AfifAmaliOthmanPemalas

P/s: syfqhamira sangat baik budaknya :D

5 comments:

kyle said...

haha, kurang2kan liat tue lar, sat g lemak tambah lagi terok.. :P

nie kyle bercuti kat kedah bbrp ari, nak buat apa tak tau, hehe

afifamalibinothman said...

-_-
nmpak sgt spe yg update.

afifamalibinothman said...

eh silap. aku yg update. ini afif amali yg updet. :D

kyle said...

hg nie, lama sgt x update, bukan takat blog saje bersawang dh, hehe....

bro, kedah ade mknn pe yg best? selain mcd ngan kfc ar, hehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini