Wednesday, May 11, 2011

banyak barang sampai kat rumah.

salam. hari ini hari rabu. hari ini aku sorang2 jugak kat rumah lagi. semalam seharian di dalam tren ketapi ke tg malim ulang alik. walaupun agak penat. gagahkan jugak lah. =)

minggu ni banyak barang sampai kat rumah dengan pos laju. 1st, speedlite dengan wide lens converter yang aku order dekat lelong.com.my . speedlite ok tapi masih belum membaca manual so tak test lagi pun. wide lens converter aku yang bermasalah. haha. aku tersilap pilih diameter lens aku. so kena postage balk ke pembekal n dia akan hantar yang betul. nasib pembekal baik. =)

2nd. beg kamera aku. haaaa. dapat pun. punya la lama. dah berbulan2 aku tggu barulah dapat. sebelum ni pakai beg kamera yg segitiga kecik tu. dah la jenama nikon tapi dslr jenama canon. haha. oklah dah dapat beg ni. besar sikit nak isi barang pun. tapi kan. speedlite mungkin tak muat. haha. sumbat je la kan. 

3rd. baju JOHO. 1st edition punya. haha. aku order dari JOHO betul2 hari last untuk order. mereka reprint balik 1st edition punya tshirt sebab permintaan ramai. so alang2 aku dapatkan lah satu. =)

ok. apa lagi nak sampai ni? haha. 

hari ini aku ingat nak habiskan video2 yang aku patut kerjakan dahulu. nanti dah siap aku akan tayangkan ok. selamat bertemu lagi. =)

p/s: hari ini hari lahir adik aku.

5 comments:

NadiRah said...

eh, tg malim umah nad..huhu

IQ = Iez Qis said...

perghh~ byknye order~~~

ShafiqIzwan said...

pergh banyak gila barang potografer kite. haha.

afif92 said...

tudia ....byknya borong...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini