Thursday, May 12, 2011

hujan akhirnya.

salam.

hari ni betul2 baru terasa nikmat balik bercuti kat rumah. mana taknya. hari2 sebelum ni panas memanjang. tidur malam pun berpeluh. hari ni barulah terasa sedikit sejuk sebab hujan. takyah la nak half-naked dalam bilik ni sorg2. haha.

panas sekarang ni memang luarbiasa. semakin hari semakin teruk panasnya. Bumi pun dah mula bertindak balas atas kerakusan manusia mengejar kemajuan. usia dunia pun tak lama dah lagi ni. hidup pun belum tentu boleh lagi keesokan harinya. so semua sama2lah bersyukur dapat bernafas lagi ok. =)

hari ni baru ingat nak pergi panaskan balik 550D tu tapi hujanlah pulak. dah lama menyorok dalam beg dah itu kamera. haha. tengoklah petang2 nnt kalau cerah aku redah jugak. n tunggukan update aku malam ni dekat cakapshutter ok. =)

chow!

p/s: semalam berboling dengan sedara izan ahmad badri. kalah. haha.

4 comments:

NadiRah said...

bowling lagi??hihih..
okay, cakapshutter tu hape??

Anonymous said...

main boling tak ajak!

ayen =D said...

nak amik gambar mesti nk time cerah kan- klu cmtu; bila nk dapat hasil gambar hujan hehehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini